اسپرسو کان پانا که معنی لغوی آن به ایتالیایی اسپرسو با خامه است یکی از نوشیدنیهای خوشمزه بر پایه اسپرسو میباشد که از یک یا دو شات اسپرسو و خامه زده شده تهیه میشود. ای ننوشیدنی ممکن است در مکانها و کشورهای مختلف نامهای دیگری داشته باشد مثلا در ایالات متحده به این نوشیدنی کافه وین ( café Vienne ) و در زبان و کشور فرانسه به آن کافه وینا ( café Viennois ) گفته میشود.
در شمال قاره اروپا نوشیدنی شبیه به اسپرسو کان پانا وجود دارد با این تفاوت که از شیر زده در آن استفاده میشود و به آن وینر ملانژ ( Wiener Melange ) گفته میشود. در شهر ویانا به اسپرسو کان پانا نامی دیگر داده شده و این نوشیدنی را با نام فرانسیس کانر ( Franziskaner ) میشناند اما با این حال اگر در این شهر وینر ملانژ سفارش دهید شما یک اسپرسو کان پانا دریافت خواهید کرد.
در فرانسه کافه وینا به هر دو نوشیدنی ملانژ و کان پانا گفته میشود و در استرالیا نوشیدنی شبیه به کان پانا با نام کافه وین نامیده میشود فقط تفاوت آن اندازه فنجان سرو شدن آن است.
این نوشیدنی بسیار قدیمیتر از لاته و کاپوچینو است و از گذشته تاکنون با این که اسامی متفاوتی به خود گرفته ، محبوبیت خود را حفظ کرده است .
مواد لازم برای تهیه اسپرسو کان پانا
2 قاشق غذاخوری خامه زده شده .
یک یا دو شات اسپرسو تازه.
طرز تهیه اسپرسو کان پانا
ابتدا اسپرسو خود را از دانههای تازه رست شده و درجه رست مدیوم تهیه نمایید.
سپس خامه را تا جایی که کاملا پفی شود بزنید.
در آخر خامه را بر روی فنجان حاوی اسپرسو قرار دهید و از این نوشیدنی لذت ببرید.
نکتهای در مورد خامه
شما میتوانید خامه را با دست یا هم زن بزنید تا کاملا پفی و نرم شود. شما میتوانید آن را با وانیل ، شکر و یا سیروپ افرا شیرین کرده و عطر و رایحهای خوشمزه در آن ایجاد نمایید. این نسخه بیشتر در فرانسه تهیه میشود . برای تهیه یک اسپرسو کان پانای سنتی میتوانید از خامه غلیظ استفاده نمایید .
امیدوارم از این نوشیدنی خوشمزه لذت ببرید. با قهوه ایلیا و انواع دسر و نوشیدنی خوشمزه همراه باشید….
طرز تهیه اسپرسو کان پانا ( Espresso con panna )
اسپرسو کان پانا که معنی لغوی آن به ایتالیایی اسپرسو با خامه است یکی از نوشیدنیهای خوشمزه بر پایه اسپرسو میباشد که از یک یا دو شات اسپرسو و خامه زده شده تهیه میشود. ای ننوشیدنی ممکن است در مکانها و کشورهای مختلف نامهای دیگری داشته باشد مثلا در ایالات متحده به این نوشیدنی کافه وین ( café Vienne ) و در زبان و کشور فرانسه به آن کافه وینا ( café Viennois ) گفته میشود.
در شمال قاره اروپا نوشیدنی شبیه به اسپرسو کان پانا وجود دارد با این تفاوت که از شیر زده در آن استفاده میشود و به آن وینر ملانژ ( Wiener Melange ) گفته میشود. در شهر ویانا به اسپرسو کان پانا نامی دیگر داده شده و این نوشیدنی را با نام فرانسیس کانر ( Franziskaner ) میشناند اما با این حال اگر در این شهر وینر ملانژ سفارش دهید شما یک اسپرسو کان پانا دریافت خواهید کرد.
در فرانسه کافه وینا به هر دو نوشیدنی ملانژ و کان پانا گفته میشود و در استرالیا نوشیدنی شبیه به کان پانا با نام کافه وین نامیده میشود فقط تفاوت آن اندازه فنجان سرو شدن آن است.
این نوشیدنی بسیار قدیمیتر از لاته و کاپوچینو است و از گذشته تاکنون با این که اسامی متفاوتی به خود گرفته ، محبوبیت خود را حفظ کرده است .
مواد لازم برای تهیه اسپرسو کان پانا
2 قاشق غذاخوری خامه زده شده .
یک یا دو شات اسپرسو تازه.
طرز تهیه اسپرسو کان پانا
ابتدا اسپرسو خود را از دانههای تازه رست شده و درجه رست مدیوم تهیه نمایید.
سپس خامه را تا جایی که کاملا پفی شود بزنید.
در آخر خامه را بر روی فنجان حاوی اسپرسو قرار دهید و از این نوشیدنی لذت ببرید.
نکتهای در مورد خامه
شما میتوانید خامه را با دست یا هم زن بزنید تا کاملا پفی و نرم شود. شما میتوانید آن را با وانیل ، شکر و یا سیروپ افرا شیرین کرده و عطر و رایحهای خوشمزه در آن ایجاد نمایید. این نسخه بیشتر در فرانسه تهیه میشود . برای تهیه یک اسپرسو کان پانای سنتی میتوانید از خامه غلیظ استفاده نمایید .
امیدوارم از این نوشیدنی خوشمزه لذت ببرید. با قهوه ایلیا و انواع دسر و نوشیدنی خوشمزه همراه باشید….